-DET GÆLDER OM AT NYDE...
fredag den 25. december 2009

"co-produktion" i sølv og bambus

Min mand og jeg lavede en co-produktion i sidste uge... Et par sølvøreringe til min 18-årige niece, som for første gang ikke skulle have en julegave af os. Et eller andet sted "SKAL" grænsen trækkes, og vi voksne er blevet enige om, at 18 år er passende... Det føles bare lidt underligt i praksis...
Så vi lavede en "IKKE-julegave"!
Jeg hæklede et par blomster-vedhæng i bambus (!) og Søren fandt sine gamle guldsmede-værktøjer frem fra dybet. Det er ved at være rigtig mange år siden, at guldsmedebordet har været sat op og været funktionsdygtigt!
...Men i løbet af ingen tid, blev spisebordet omdannet til guldsmedeværksted med skruetvinge, æsker med mange finurlige sager i, og bankelyde, der hidkaldte alle drengene. De kan slet ikke erindre at have set deres far lave smykker... Suk... Det er ALT for længe siden!
Nå, men i hvert fald blev det til disse søde øreringe med spiraler, som jeg ville ønske, var til mig! Jeg elsker spiraler... Og Sørens kreative smykker...
Hun fik dem i dag, da vi mødtes til den årlige 1. juledag's jule-familie-hygge-komsammen hos mine forældre, og hun blev rigtig glad for dem!

2 kommentarer:

 1. Hej Lisbeth!
  Tak for din søde kommentar på min blog - jeg er super glad for, at du vil være fast læser! Og det ER vildt så mange krea-kvinder, der findes her i blog-land, som jeg også føler, jeg har en masse til fælles med - ude at kende dem.
  Det er en rigtig fin blog, du har - en masse god inspiration, så jeg er nu også fast læser hos dig:0)
  Kh Signe

  SvarSlet
 2. Hej Signe! Du skal være velkommen her på min blog!
  -Og ja, det er dejligt med al den inspiration, der er rundt omkring herinde!
  -LisBethLys.

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...