-DET GÆLDER OM AT NYDE...
torsdag den 18. februar 2010

Jeg fortjente en belønning, gjorde jeg!

Jeg tog mig VIRKELIG sammen i morges, da jeg greb telefonen og ringede min tandlæge op...

...Men inden da havde jeg naturligvis først foretaget et par overspringshandlinger så som:

-At tjekke bloggen - også ALLE I andres - det manglede da bare!
-Gå i bad.
-Drikke min kaffe og...
-Vække min søde mand med kaffe på sengen (det manglede da også bare).

...Og var det, at han kom ind i stuen og sagde på en ret irriterende måde, "om jeg HAVDE fået ringet og bestilt tid ved tandlægen..."

Altså helt ærligt! Som om han ikke lige havde fået kaffen serveret på sengen?! Og så bød han mig det? Klokken var da kun 9.30, og de skulle jo også liiige have tid til at åbne klinikken, før de skulle have mig hængende i røret - de havde vel også andre og mere vigtige patienter end mig...

Nå, men så måtte jeg jo hellere se at få det overstået; jeg fik ringet op og fortalt om min mistanke, som "nogen nok hellere måtte se på - altså bare for en sikkerheds skyld..."

Halvanden time senere kunne jeg så svæve lettet ud fra klinikken med et smil på læben! Min mistanke var faldet til jorden, og jeg følte mig pavestolt over sådan at have taget mig sammen til at ringe - og så oven i købet fra morgenstunden af!

Så jeg fortjente en belønning, gjorde jeg!

Jeg kørte direkte ned til garnforretningen, hvor jeg spenderede 37,- kr. på at gøre mig selv glad - fantastisk fornemmelse, når jeg nu lige havde stillet mig selv i udsigt at bruge flere hundrede kroner på at gøre mig selv mindre glad...

Der skal faktisk ikke ret meget til at glæde mig: Bare et enkelt nøgle olivengrønt "Alpaca Silk", så jeg kan gøre mit fine tørklæde færdigt. Mit fine, vårgrønne tørklæde, som jeg er gået i gang med at hækle af en rest "et eller andet dejligt, blødt", som havde ligget og kaldt på mig i Genbrugsen en dag for ikke så længe siden. Det MÅTTE jeg bare bruge til noget ekstra godt til mig selv - snart!

Det bliver til en hæklet udgave af dette fine "Bainbridge Scarf", som jeg faldt over her på nettet for nylig.

Her kommer lige et øjebliksbillede af, hvor langt jeg er kommet indtil videre...
(Det skal lige siges, at det ikke er et mislykket forsøg på at ramme den samme, grønne farve... Jeg elsker at sætte vårgrøn og olivengrøn sammen og har forresten allerede ét tørklæde i de farver.)

(Dette er ikke det oprindelige billede...
Det er pist væk jvf. dette blogindlæg...)
Jeg vender tilbage med et billede
af det færdige resultat en anden dag

- lige pludselig!

4 kommentarer:

 1. Jeg synes også du trængte til en belønning! Fantastiske smukke farver du har valgt. Olivengrøn er en af mine absolutte yndlingsfarver.
  Hav en god weekend :-)

  SvarSlet
 2. Kære LisBeth
  Jeg syenes bestemt også, at du fortjener en belønning. Jeg har ikke fået kommenteret dine indlæg med genbrugstips, som jeg ellers har været rigtig glad for. Jeg har sikkert også mange genbrugstips, fordi jeg også selv er den vildeste knunser og genbruger, men jeg lægger dårligt mærke til det, fordi det er så indgroet en del af, hvordan jeg gør tingene. Men når jeg en dag lægger mærke til en af mine genbrugstips, skal jeg nok komme igen og dele det med jer andre. Det er en rigtig god idé at udbrede budskabet om at genanvende kasserede ting eller ting der har udtjent deres oprindelige funktion. Tak for dit bidrag og god weekend!
  KH Rikke

  SvarSlet
 3. Hej Rikke! Ja, det med at det bare er indgroede vaner kender jeg godt! Det er jo noget, jeg har gjort i årevis! Og pludselig kom jeg i tanke om, at det nok kunne være nyttigt, om vi delte ud af alle vores gode idé'er,,allesammen!
  God fredag aften!

  SvarSlet
 4. Hej Lisbeth
  Fedt scarf. Jeg måtte se din henvisning. Nu forstår jeg den lille ekstra "snor" ved siden af. Jeg fandt i går på biblioteket den mest fantastiske bog, som hvis du ikke ved den eksistere, må se engang. Designeren hedder Tine Solheim, nordmand selvfølgelig, hvad kan de skandinaviske kvinder dog ikke udrette. Jeg tænkte på dig hele vejen igennem bogen. "Maskeball"

  Hundetræning
  Jeg fandt et lille sted ude ved Ulstrup, så nu kan vi få vores lyst styret de næste 9 søndage. Hun har en ejendom med lade, og der går vi ind i tilfælde af dårligt vejr. Vi er 6 på holdet. MEN det bliver godt når DKK starter op igen med unghundetræning, for de damer derude er virkelige dygtige.

  God tirsdag og håb om en god gåtur snart
  Jane

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...