-DET GÆLDER OM AT NYDE...
onsdag den 10. februar 2010

Runde former...

Jeg elsker runde former... Det er jeg vel et eller andet sted også nødt til som kvinde med naturligt runde former :O)
Nå, men der er nok også lidt mere end bare dét i det, for mig; jeg er besat af organiske former - har sågar et halvrundt hus, som har sin form fra min (og min søde mands) snørklede, højre hjernehalvdele, ligesom vi også har en have, hvor snoninger, buer og cirkler har sneget sig ind. Jeg drages bare af det og befinder mig bedre med cirkler og spiraler end med trekanter og firkanter...
Således blev jeg også vildt inspireret af Puk, da hun lavede en lille kugle-anvisning den anden dag... Så små og store, hæklede kugler har jeg så hæklet en hel del gange siden!
I forrummet på min Björn Borg dametaske, kan der lige præcis være et lille hæklearsenal, så jeg er beredt som en anden pigespejder, på den værst tænkelige situation, der måtte opstå.
Således bevæbnet med hæklenål, garn, nål og tålmodighed, kunne jeg vende en ellers træls "sidde-i-venterum-på-ubestemt-tid-sammen-med-en-masse-lettere-irriterede-mennesker-tid" til en hyggelig stund, forleden. Inden jeg gik derfra, havde min hårelastik lige fået tre fine kugler, der matchede mit tørklæde... Og jeg var helt fin og parat til det 4-timers møde, der ventede mig forude...
Ordet reservehæklenål er slet ikke noget dårligt ord at prøve at forholde sig til... Det er et ord, der hænger meget sammen med andre gode ord som "afstresning", "hygge" og "så pyt" samt begreber som "en glat pande", "glad nynnen", "livsglæde" og "smil på læben".
Du skulle tage at prøve det!

5 kommentarer:

 1. Du har ret! Det er vigtigt at medbringe hækle-, strikke-, brodere- eller andet kreativt "tøj" når man er på farten. Det kan redde enhver situation. Tjikkerlikker fra Mette

  SvarSlet
 2. Flotte hårelastikker, du har lavet der. Og jeg er enig - hækletøj er uundværligt i sådanne situraionner - hvis man da er en vaskeægte hækloman :O)

  SvarSlet
 3. Runde former - det er lækkert :) Har nu fået endnu et projekt der "ligger og venter" på endt eksamen... Og genial ide med at medbringe hæklenål og garn - giver lidt flere muligheder for at slå tid ihjel :)

  SvarSlet
 4. Men Lisbeth.
  Bare for endnu en gang at bemærke at vi to ligner hinanden på mange punkter så har jeg Altid en hæklenål i min skoletaske. Også selvom jeg ikke har garn med! Den bor der og kan evt. bruges i en nødsituation til at skære kage med!

  SvarSlet
 5. Maria! Du er da fuld af gode idé'er... Tænk, det havde jeg aldrig tænkt på! Men det er da tankevækkende... Sådan en hæklenålkan jo i være et godt redskab i mange sjove situationer... F.eks. også, når noget skal fiskes op eller ud eller noget :O)

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...