-DET GÆLDER OM AT NYDE...
onsdag den 17. februar 2010

KREATIVT GENBRUGSTIPS # 3

Jeg er vild med genbrug og nyder virkelig fornemmelsen af at kunne genanvende, forny og bruge indtil allersidste omgang!
Ikke fordi jeg ikke har råd til at købe nyt, men fordi det er sjovt at se, hvad jeg kan få ud af noget, som ikke længere skal bruges. -Der går sport i det!

Her er min 3. idé til dig...
- mon du vil give en idé tilbage til mig ???
(og alle de andre interesserede genbrugs-bloggere).

"Kulørte elastikstropper"

Kan man nu virkelig også bruge elastikkerne fra seler til noget? -Ja, det kan man faktisk godt! Mine og børnenes mørke jakker får en farverig, elastisk-strop i nakken. Der er flere gode grunde til det: Det bliver lettere at finde ens egen jakke blandt alle de andre mørke jakker på knagerækken, og der er også et tydeligt sted at skrive navn med en sprittusch. Enkelt og let! Den grønne strop på billedet er vist forresten lavet af en reklame-nøglesnor fra Pixmania.com... Så blev den da brugt til NOGET...

Elastikkerne fra selerne har jeg forresten også brugt til nogle andre ting... Det må du se i et senere "kreativt genbrugstips", for jeg er lige kommet i tanke om en gammel, finurlig idé... Jeg tager billeder og kommer så med det en anden dag. Måske har du et godt forslag til, hvad elastikkerne kan bruges til ??? Der ligger mange i genbrugserne og venter på at blive brugt igen!

Jeg håber, du vil beskriv DIN kreative genbrugs-idé i en kommentar her, og /eller skriv et link, som jeg og andre kan følge til den gode idé! Det kunne være skønt at få samlet en masse gode idé'er! (Hvis du har andre smarte, kreative idé'er, som du synes kunne gøre gavn her, men som ikke har med genbrug at gøre... så bare drop dem af her alligevel!).

Kom glad og giv en idé!

5 kommentarer:

 1. Jeg genbruger lynlåse, ikke en idé jeg selv har fået, men man sætter jo sit eget præg på tingene. Har tidligere lavet et armbånd ud af en lynlås, hvilket man kan se på min blog, jeg går med det rigtig meget. Lavede nogle blomster og øreringe af lynlåse igår, hvilket man kan se på bloggen i morgen.

  SvarSlet
 2. Du hælder da bare alle de gode idéer ud af ærmet lige nu! Tak :)

  SvarSlet
 3. Hej Ditte! Tak for din vildt kreative idé! Jeg havde ikke tænkt på, at kan kunne bruge lynlåse til andet end det sædvanlige. Godt med nyt indput -tak!
  -LisBethLys.

  SvarSlet
 4. Selv tak, har set så mange muligheder med dem; nogen der laver nogle enormt flotte statement halskæder af mange lynlåse eller et par gamle ballarina sko pyntet med et krøllet'bånd' af lynlås. Så er det jo bare at åbne for sin egen fantasi!

  SvarSlet
 5. dejligt med mange kreative mennesker ;)

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...