-DET GÆLDER OM AT NYDE...
lørdag den 13. februar 2010

Så tag dog og få noget tøj på!

Vi var på skøjtebanen i eftermiddags... Godt klædt på, for fingrene frøs til is, bare de var udenfor vanterne et minut. -Og så lige imens vi gjorde, hvad vi kunne for at holde varmen, fik vi øje på hende her... Brrrrr..... Vi kom til at fryse bare ved synet...
(Her kommer kun et lillebitte billede af hende...
Det i den rigtige format gik til - jvf. dette indlæg... ØV!)
Jeg vidste godt, at forældre til unge piger har deres at gøre for at få pigerne til at klæde sig ordentlig på og ikke gå i små sko og for korte bluser i den kolde tid... Men at det var galt fat, havde jeg ingen anelse om!
Meget godt, at jeg har drenge - så!

Jeg kan da i forvejen have svært ved at overbevise dem om, at de kan kælke eller stå på ski en times tid længere, hvis de fra starten ifører sig skibukser OG vinterstøvler...
Ja, jeg måtte jo naturligvis vise drengene, hvor galt, det KAN gå, hvis man ikke klæder sig ordentligt på - så vi gik alle hen og kigge nærmere på den stakkels, forfrosne pige... Hun var virkelig helt stiv af kulde, og hendes brystvorter mindede mest af alt, om et par små, dybfrosne hindbær... Den stakkels, stakkels pige! (omend det jo var selvforskyldt...)
(Dette er ikke det oprindelige billede...
Det er pist væk - endnu engang p.g.a.
en ulidelig oprydningstrang...)

Selv var drengene heldigvis pakket godt ind, for det var da bidende koldt! Og hvor var det dog godt, at de var så gode til at bevæge sig - man skal jo ikke sidde stille uden tøj på alt for længe i den her kulde!

2 kommentarer:

  1. Puuuh ha - en værre forkølelse hun byder sig selv da. Gåsepigen i Aalborg har da nogle gange været at se med hue på, så måske det var en hjælp til frøkenen? :)

    Mivs

    SvarSlet
  2. Ja, eller måske vi skulle finde hende en ulden BH og måske en næsevarmer?

    SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...